Поиск

 (0342) 500-474

(095) 175-81-04      (067) 423-16-43  

Безкоштовна тепловізійна зйомка при замовленні продукції ТМ КОРСА* від 25 000 грн           Проблеми з вікнами, дверима? - Професійне регулювання, ремонт, заміна комплектуючих...

Ворота

                       У кожному будинку, на кожній приватній території першими на очі кидаються в'їзні ворота.

                       Тому слід бути дуже уважним при їх виборі і краще зупинитися на кованих. Ковані ворота є обличчям, прикрасою і візитною карткою господаря! Ми готові представити до Вашої уваги ковані ворота найкращої якості в мінімальні терміни і за оптимальними цінами.

Перила

                        Ковані перила - це один з найяскравіших елементів інтер'єру Вони підходять для котеджу,

                        дому, готелю, ресторану та інших архітектурних об'єктів. Це витвір мистецтва з часом не втрачає свою ціну зовнішній вигляд і ефектність, а продовжує прикрашати інтер'єр довгі і довгі роки. Можлива індивідуальна розробка дизайну згідно з Вашими побажаннями. 
 

Дашки

                       Ковані дашки і навіси – це благородство матеріалу і виконання, надійність і практичність,                              гармонія зовнішнього вигляду і досконалість форм, які чудово підкреслюють статус і тонкий смак господаря будинку. Але щоб результат був справді блискучим, необхідно доручити виготовлення виробу талановитому майстру, котрий володіє великим досвідом і знає всі тонкощі художнього кування. Саме такі фахівці працюють у нас.